عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

عوارض خواب کمتر از ۶ ساعت

مطالعات نشان می دهد ریسک سرطان و مرگ زودهنگام در افراد میانسال مبتلا به فشارخون بالا، دیابت نوع۲، و سکته با وجود ساعات خواب کمتر به مراتب بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 11
کد خبر: ۲۴۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  محققان دانشکده پزشکی پنسیلوانیا دریافتند اگر افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالا، دیابت نوع۲، و سکته کمتر از ۶ ساعت در روز بخوابند، در معرض ریسک بالا سرطان و مرگ زودهنگام قرار دارند.

 

«جولیو فرناندز مندوزا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد داشتن خواب نرمال برای برخی افراد مبتلا به این مشکلات سلامت نقش حفاظتی دارد.»

 

در این مطالعه، محققان داده های بیش از ۱۶۰۰ فرد در رده سنی ۲۰ تا ۷۴ سال را بررسی کردند و افراد را به دوگروه دارای فشارخون بالا یا دیابت نوع۲ و گروه مبتلا به بیماری قلبی یا سکته تقسیم کردند.

 

شرکت کنندگان از لحاظ خواب در لابراتوار به مدت یک شب در سال های ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۸ مورد مطالعه واقع شده بودند و سپس محققان علت مرگ آنها را تا پایان سال ۲۰۱۶ پیگیری کردند.

 

در این مطالعه، ۵۱۲ نفر درگذشته بودند که یک سوم شان به دلیل بیماری قلبی یا سکته و یک چهارم شان به دلیل سرطان از دنیا رفته بودند.

 

محققان مشاهده کردند افراد مبتلا به فشارخون بالا یا دیابت که کمتر از ۶ ساعت در روز می خوابیدند دو برابر بیشتر با ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مواجه بودند.

 

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا سکته که کمتر از ۶ ساعت در روز می خوابیدند سه برابر بیشتر با خطر مرگ ناشی از سرطان مواجه بودند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار